kismamaruha kollekcióKOLLEKCIÓ:

kismamaruha kollekcióHírlevél feliratkozás

* kötelező mező

Vásárlási feltételek

Megrendelés  


Rendelj webáruházunkon keresztül vagy emailben az
info@monamama.hu címen. Szintén ezen az email címen várjuk kérdéseidet, véleményed termékeinkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatosan.    

Kérjük, hogy megrendeléskor adataidat pontosan add meg, a telefonszámodat pedig azért kérjük, hogy kiszállításnál az esetleges időpont egyeztetések fel tudjunk hívni.

A rendelés beérkezéséről a megadott email címre értesítést küldünk. Amennyiben nem kapsz visszaigazolást a rendelésről, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@monamama.hu email címen, hogy ellenőrizhessük rendelésedet és elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket.  

A megrendeléseket naponta lezárjuk, hogy a kívánt termékeket mihamarabb postázhassuk. A különböző napokon megrendelt cikkek egy csomagban történő szállítását ezért nem áll módunkban garantálni. 

A megrendelt árut az általad megadott címre postázzuk, a megrendeléstől számított legfeljebb 10 munkanapon belül. Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékeinkből hiány keletkezik, vagy teljesen kiürül raktárunk. Ebben az esetben emailen tájékoztatunk az esetleges készletfogyásról, vagy amennyiben lehetséges értesítünk, hogy a megrendelés egyes termékeit csak egy későbbi szállítással tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben a későbbiekben, azaz második körben küldött csomag(ok)ért nem számítunk fel külön szállítási díjat.  

A megrendelt áruért kétféle módon fizethetsz:  utánvéttel (a csomag átvételekor készpénzben) vagy banki átutalással (előre). 

Utánvét:  A csomag átvételekor kell fizetni.

Banki átutalás:  A megrendelést követő 3 munkanapon belül kérjük teljesítsd az utalást. A megrendelt áru ellenértékének számlánkon történő jóváírását követő 7-10 napon belül küldjük a megrendelt árut. Banki átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük tüntesd fel a megrendelés számát, melyet az általunk küldött megrendelés visszaigazolása emailben találsz.    

A banki átutalás részletei:Címzett: MoNa Brands Hungary Kft. OTP Bank Zrt.Számla szám: 11701004-20234849 

Az áru értékén felül a következő költségeket számítjuk fel:


Szállítási költség:
 

banki előre utalás mellett 900 Ft.  

20 ezer Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk.

Figyelem! Amennyiben 20,000 Ft feletti rendelést követően, áru kerül visszaküldésre, pénz  visszafizetési kéréssel, és így a vásárlás értéke 20,000 Ft alá kerül, a pénzvisszatérítés során a szállítási költséget utólagosan szedjük be, az a visszautalandó összegből kerül levonásra. 

Áfás számla igénylése esetén kérjük, postai úton küldd vissza a csomagban található eredeti számlát a vevő nevének, címének feltüntetésével!  

Ezek az árak kizárólag Magyarországra történő kiszállítás esetén érvényesek. 

 

Visszaküldési garancia    

 

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találod megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldd vissza címünkre: MoNa Brands Hungary Kft. MoNa Mama üzlet 1137. Budapest, Katona József u. 3.    A csomagon mindenképp tüntesd fel, hogy MoNa Mama üzlet. 

Felmerülő kérdések esetén e-mailen ( info@monamama.hu ) készséggel állunk rendelkezésedre.  Kérjük, az árut egyszerű postai küldeményként, vagy csomagként küldd. Pénzvisszafizetési garanciát kizárólag az eredeti címkével ellátott, nem használt termékekre garantálunk. Higéniai okokból a 45/2014 (II. 26.) kormányrendelet 29. paragrafus e pontja értelmében fehérneműt, harisnyát nem áll módunkban cserélni. 

Figyelem! Pénz visszafizetési garancia csak sértetlen árura vonatkozik! Amennyiben az áru nem ilyen módon kerül visszaküldésre, kénytelenek vagyunk a visszautalandó összeget, az okozott kár mértéke szerint részben, vagy teljes mértékben csökkenteni.
  

Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni. A csomagban feltétlenül küldd el a visszárulevelünket, ezen kérheted az áru cseréjét vagy ellenértékét.   A visszaküldött áru ellenértékét banki átutalással küldjük el az áru beérkezését követő maximum 14 napon belül.

A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek, azaz az áru visszaküldésének költsége a vásárlót terhelik.  

A cserére kért áru kiszállításának költségét, első csere esetén és amennyiben a csere nem igényel pénzügyi rendezést, a MoNa Mama fizeti. Ismételt cserekérés esetén, vagy amennyiben a csere (már az első is) pénzügyi rendezést igényel, annak szállítási költségét, a vevő fizeti. Ennek összege megegyezik a normál kiszállítási díjunkkal.   

Kérjük, vedd figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes! Minden egyéb vonatkozásban a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet irányadó. 
 

Adatvédelem     

A rendelés leadásakor kért személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk, és kizárólag belső statisztikai információk és kiértékelések  készítéséhez használjuk fel (életkor, lakóhely szerinti megoszlás, stb.).  Ezen adatok segítik munkánkat, amennyiben ezeket megadod, megköszönjük.

KISMAMA RUHA BÉRLÉS FELTÉTELEI, MENETE 

Kizárólag azokat a ruhák bérlehetőek, melyek webáruházunk RentADress menüpontja alatt találhatóak. A Menüpontban található ruhák webáruházon keresztül kizárólag megvásárolhatóak, bérlés esetén személyes ügyintézes szükésges, a MoNa Mama Katona J. u. 3. alatt található üzletében. 

A bérlés menete:

A bérbe adott ruhának a teljes vételár összege fizetendő a ruha elvitelekor (mely összeg a bérleti díj+ kaukció összegéből adódik), a bérleti idő lejártát követően a ruha sértetlen visszaszolgáltatása esetén, a kaukció összege visszafizetésre kerül.

Amennyiben a ruhát a Bérlő nem az átvétellel megegyező állapotban hozza vissza, Bérbeadó nem köteles a kaukciót visszaadni, illetve a ruhát visszavenni. Amennyiben a ruha nem az átvételkor megállapított állapotában kerül visszahozásra, Bérbeadó hatásköre azt megállítani, hogy a ruha tisztítható vagy javítható állapotban van-e azaz a ruhát a keletkezett kár megfizetését követően visszaveszi-e. Ilyen esetben a keletkezett kár a kaukció összegéből kerül levonásra és csak a különbözet kerül visszafizetésre a Bérlőnek.

Amennyiben a Bérlő a Bérleti Szerződésben rögzített határidőre nem hozza vissza a ruhát, úgy azon naptól számítva a visszaadás napjáig köteles a Bérbeadónak napi 1000 Ft/ ruha késedelmi pótlékot fizetni, függetlenül attól hogy a ruhát ezen időszakban használta-e vagy sem.

 Bérlőt a ruha átvételét követően elállási jog a szolgáltatás jellegénél fogva nem illeti meg.

 További kérdés esetén keress bennünket a 06 30 515 0538-as telefonszámon, vagy személyesen a MoNa Mama üzletében. 1137 Budapest, Katona J. u. 3.

Az üzletünkben elérhető ruhák folyamatosan változhatnak, így kérjük érdeklődj telefonon az aktuálisan elérhető modellek után.