kismamaruha kollekcióKOLLEKCIÓ:

kismamaruha kollekcióHírlevél feliratkozás

  A cég adatkezelési tájékoztatóját elolvastam és elfogadom.
* kötelező mező

Rólunk

Kedves Kismama! 
 
Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra, remélem a MoNa Mama ruhák, kedvezményeink, akcióink és egyéb szolgáltatásaink, kampányaink elnyerik tetszésedet.
Mónus-Nagy Katalin vagyok, a MoNa Mama ruhák megálmodója. Két gyermekes anyuka vagyok, és világ életemben imádtam a szép ruhákat, a divatot. Mindig igyekeztem stílusosan, egyéniségemnek megfelelően öltözködni, ám amikor az első gyermekemmel lettem „pocakos” ezen célkitűzésemnek nehezen tudtam eleget tenni. A kismama ruhák kínálatát nagyon elrugaszkodottnak találtam az aktuális divat trendektől, nem jelentek meg bennük a szezon divatszínei, a fazonok sokszor előnytelennek bizonyultak, és a kínálat árfekvésétől is igencsak megdöbbentem. Szeretem ugyan a szép ruhákat, de akkor örülök a leginkább, ha azokat nem csillagászati áron tudom beszerezni. Szerintem sokan vagyunk ezzel így.
 
Mi is az amit elvárunk a ruháktól? 
 
Legyenek fiatalosak, divatosak melyek egyúttal kényelmes viseletet jelentenek növekvő pocakkal is. Mindenképpenfontos a minőség és praktikussság, tehát akkor vagyunk igazán boldogok, ha kismama ruháink többségét a babavárást követően is örömmel tudjuk hordani. És természetesen nem utolső szempont, hogy a kismama ruhákmegfizethető, elérhető áron legyenek.
 
A MoNa Mama kollekció ezeknek az elvárásoknak szeretne megfelelni – bízom benne, hogy ezzel sok kismama egyetért. Webáruházunk azkismama webáruházak között nyitott Magyarországon 2009-ben. A kezdetben modellekre koncentráló kínálatunk mára több mint 80 különböző modellből álló kismama kollekcióra bővült. 
 
A MoNa Mama kismama ruhákkal a babavárás 9 hónapja alatt is megőrizheted stílusos megjelenésed, ruháink alapdarabjai lesznek kismama ruhatáradnak, mind ezek mellett azonban tökéletesen kiegészítik majd normál ruhatáradat, hiszen számos kedvenc ruhadarabunkat pocakosan is tudjuk hordani, ha azokat ügyesen párosítjuk egy megfelelő kismama modellel. 
 
Reméljük kínálatunk megnyeri az oldalunkra látogató kismamák tetszését, és örömüket lelik majd ruháink viselésében!   
Bármilyen észrevételt, építő ötletet, tanácsot örömmel fogadok, hogy kínálatunk, szolgáltatásaink méginkább kismamák igényeire, elvárásaira épüljön.
 
Sok boldogságot, egészséget kívánok minden kedves kismamának és családjának! 
Mónus-Nagy Katalin
MoNa Mama