kismamaruha kollekcióKOLLEKCIÓ:

kismamaruha kollekcióHírlevél feliratkozás

  A cég adatkezelési tájékoztatóját elolvastam és elfogadom.
* kötelező mező

Adatkezelési tájékoztató

ADAT NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: NAIH-137262/2018

Adatkezelő neve, elérhetősége:

MoNa Brands Hungary Kft.
2161 Csomád, Zahora u. 18.
Adószám: 14658486-2-13
 
Az Ön személyes adatainak védelme a MoNa Brands Hungary Kft. számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.
 

A Google AdWords Remarketinget használjuk. Az AdWords Remarketing egy a számítógépünkön elhelyezett cookie segítségével személyre szabottan jelenít meg releváns hirdetéseket, az alapján, hogy a webler.hu mely részeit tekintették meg. Ez a cookie semmilyen módon nem azonosítja a látogatót, vagy nyújt hozzáférést a látogató számítógépéhez. A cookie feladata jelezni, hogy az adott személy meglátogatta az oldalt, így mutassunk neki az adott oldalhoz kapcsolódó hirdetéseket. A Google AdWords Remarketing lehetővé teszi számunkra, hogy a látogatók szükségleteinek megfelelően jobban személyre szabhassuk a marketingünket és csak olyan hirdetéseket jelenítsünk meg, amik relevánsak a látogató számára.
 
Személyes adatok tárolása
Magyar Hosting Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Adószám: 23495919-2-41
EU-s közösségi adószám: HU23495919
Cégjegyzékszám: 01-09-968314
 
 
A MoNa Brands Hungary Kft. csomagküldés során a megrendelő által megadott adatokat a csomagküldéssel megbízott futárszolgáltatónak – a csomagok kézbesítése céljából átadja.
 
A futárszolgáltató neve, elérhetősége:
DPD Hungária kft.
1158 Budapest, Késmárk u. 14/B
Adószám: 13034283-2-43
 
A DPD Hungária Kft. -nek szolgáltatott adatok, a cég Adatvédelmi nyilatkozata alapján kerülnek felhasználásra, tárolásra, megőrzésre.
további információ itt
https://www.dpd.com/hu/home/siteutilities/adatvedelmi_nyilatkozat2
 
 
 
A jelen szabályzat célja, hogy megfelelő tájékoztatást és védelmet nyújtson a www.monamama.hu honlapra látogatók, hírlevélre regisztrálók valamint a weboldalon regisztráció mellett vásárlók számára, a személyes adatok védelméről az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

A személyes adatokat a MoNa Brands Hungary Kft. a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, az igénybe vevők kifejezett hozzájárulása alapján kezeli és tartja nyilván, amelyről az igénybe vevők vagy a honlapon keresztül regisztrációjuk során nyilatkoznak.
A Hírlevélre regisztráltak adatait a MoNa Brands Hungary Kft. mindaddig őrzi és marketing célokra használja míg azok törlését (hírlevélről történő leiratkozás) az adatszolgáltató /regisztrált ügyfél nem kéri.
 
Az adatvédelmi szabályzat a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Törvény) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkezései alapján készült, a szabályzatban nem érintett kérdésekben a Törvény rendelkezései megfelelően irányadóak.
A honlap megtekintése a személyes adatok rögzítése és regisztráció nélkül is lehetséges az ügyfelek számára. A honlap megtekintése ingyenes.